Επιστοφή στην αρχική σελίδα  
Αρχική  Εταιρία  Industries  ΠελάτεςΕπικοινωνία      

Εταιρία

Το 1993 ξεκινάμε τη δραστηριότητά μας με εξειδίκευση και προσανατολισμό τα 'Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα' (GIS).

Το 1999, ανταποκρινόμαστε στην πρόκληση των νέων δεδομένων απο την εξάπλωση των τεχνολογιών Διαδικτύου και επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο χώρο των Διαδικτυακών εφαρμογών και υπηρεσιών.

Σήμερα καταγράφουμε επιτυχίες στην σύνθεση Λύσεων και στην παροχή Υπηρεσιών και στους δύο διακριτούς τομείς εξειδίκευσης :

 • τις τεχνολογίες Διαδικτύου (web based IT) και
 • την γεω-πληροφορική (geo-spatial informatics)
 • Αποκαθιστούμε εμπορικές και τεχνικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με Εταιρίες Πληροφορικής και Συμβουλευτικούς Φορείς, αναπτύσσοντας από κοινού επιχειρηματικές δραστηριότητες, προιόντα και υπηρεσίες.

  Ολοκληρώνουμε με επιτυχία σύνθετα έργα για Πελάτες Δημόσιου ή Ιδιωτικού χαρακτήρα, αναδεικνύοντας γρήγορες, αξιόπιστες και καινοτόμες χρήσεις της τεχνολογίας για ΜΜΕ, για την Δημόσια Διοίκηση, τους τομείς Τεχνικών Μελετών και Εργων, Γής & Ιδιοκτησίας, Αεροδρομίων, κ.α.

  Οι επιτυχίες μας οφείλονται στον συνδυασμό τεχνολογικών, μεθοδολογικών και στρατηγικών δεξιοτήτων σε ένα ευέλικτο σχήμα, που συνθέτουν Αναλυτές, Προγραμματιστές, Σύμβουλοι πληροφορικής, Μηχανικοί και Project Managers.

  Είμαστε μέλος του 'Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών' (ΣΕΠΕ) και του 'Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών' (ΕΒΕΑ).


    © 2008 - Infomap S.A. - All rights reserved